Την ομάδα των Food Sherlocks αποτελούν επιστήμονες του χώρου της διατροφής με εμπνεύστριες τη Νάσια και Ειρήνη Πασχαλέρη. Θα τις βρείτε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και φυσικά μέσω συνεδρίας online μπορείτε να κάνετε δίαιτα όπου κι αν βρίσκεστε.

Κλείστε ραντεβού σήμερα online!

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο κράτησης για να κλείσετε ραντεβού με την διατροφολόγο στο συνεργαζόμενο ιατρείο iderma ή χωρίς επίσκεψη μέσω συνεδρίας Skype.

συχνεσ ερωτησεις

Πώς κλείνω ραντεβού;

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο κράτησης που θα βρείτε εδώ, ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα ραντεβού στο iderma, ή αν δεν μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα, κάνοντας κλικ εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε μια συνεδρία online με video μέσω Skype.

Αφού επιλέξετε στο πρώτο βήμα το χώρο συνάντησης θα σας ζητηθεί να επιλέξετε επιθυμητή ημερομηνία και ώρα για την συνάντησή μας.

Τι κόστος έχει μια συνεδρία;

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της συνεδρίας και το σκοπό της. Η πρώτη συνεδρία που περιλαμβάνει πλήρη συνεντευξη, ιατρικό ιστορικό και διαμόρφωση διατροφικού προγράμματος, έχει διαφορετικό κόστος από την δεύτερη επίσκεψη που αφορά έλεγχο απώλειας βάρους και ρύθμιση προγράμματος.

Κόστος συνεδρίας
 • Πρώτη Συνεδρία
  50 €
 • Επανέλεγχος στο Μήνα
  50 €
 • Επανέλεγχος στην εβδομάδα / 15 Μέρες
  30 €
 • Συνεδρία μέσω Skype
  35 €

Πώς γίνεται η πληρωμή

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας από το εργαλείο που παρέχουμε, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα σας ενημερώνουμε για το κόστος της συνεδρίας και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Τι θα χρειαστεί να έχω μαζί μου στην πρώτη συνάντηση;

Στην πρώτη συνάντηση αν αυτή γίνει σε κάποιο από τα γραφεία μας θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις, και να φάει, ασκηθεί και πιει ροφήματα όπως καφέ 2 ώρες πριν τη συνεδρία. Αν η συνεδρία μας γίνει διαδικτυακά μέσω Skype, θα χρειαστεί να μας στείλετε τις εξετάσεις σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Πώς μπορώ να αλλάξω το ραντεβού μου;

Τα ραντεβού που γίνονται μέσω διαδικτύου και μετά την εξόφλησή τους δεν ακυρώνονται. Σας δίνεται όμως η δυνατότητα να αλλάξετε την ημερομηνία / ώρα του ραντεβού σας με την προϋπόθεση να το κάνετε τουλάχιστον 72 ώρες νωρίτερα σε επικοινωνία με τη γραμματεία.

Σχετικά με εμάς

Οι Food Sherlocks γεννήθηκαν απ’ την ανάγκη της εποχής μας. Περισσότερα γεύματα στο δρόμο, λιγότερος χρόνος για σπιτικό φαγητό άρα χρειαζόμαστε έναν οδηγό φτιαγμένο από ειδικούς που να μας προτείνει...

Στοιχεία Επικοίνωνίας

iDerma Διον. Αρεοπαγίτου 7, Ακρόπολη, Αθήνα, 210 9220 999
Natural Health Clinic Τσιμισκή 59, Θεσσαλονίκη, 2310 251232

Τηλέφωνo:6979913003 (Νάσια Πασχαλέρη)

Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Newsletter

Καταχωρήστε το e-mail σας και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα μας: